Snel drogend - universeel

einzA - All-Grund - 6 * 0.75 liter - wit

Artikel 1 van 13 Volgende

I. Materiaal einzA All-Grund is een sneldrogende, universele hechtprimer. Speciale bindmiddelcombinaties garanderen een goede hechting op zink, verzinkt staal, NF-metalen, hard-PVC en duroplastische kunststoffen. einzA All-Grund is lood- en chromaatvrij gepigmenteerd, met actief roestwerende pigmenten, voor een langdurige corrosiebescherming.

Materiaal sneldrogende, universele hechtprimer; corrosiewerende primer
Toepassing hechtprimer voor zink, verzinkt staal, NF-metalen, hard-PVC en duroplastische kunststoffen. Corrosiewerende primer voor ijzer en staal.
Kleuren wit, grijs, grijsgroen, roodbruin en zwart, alsmede kleuren via het einzA-mix L industrie kleurmengsysteem.
Glansgraad mat tot zijdemat
Dichtheid 1,300 - 1,350 = 1.300 – 1.350 g/l (afhankelijk van kleur)
Bindmiddel sneldrogende speciale harsen
Pigment lood- en chromaatvrije pigmenten, actief corrosiewerende pigmenten (zinkfosfaat) en vulstoffen
Temperatuurbestendig tot 180° C
Verpakkingsmaten 750 ml - 2,5 l -14 kg netto II.
Eigenschappen en verwerkingsvoorschriften
Verwerkingsvoorschriften geen speciale voorschriften
Lasbaarheid goed, bij één laag Nitrobestendigheid overnacht (24 uur)
Watervastheid zeer goed
Chemicaliënbestendigheid zeer goed - tegen rookgassen en industriële dampen
Weerbestendigheid / hechting / elasticiteit / stootvastheid voldoen aan de eisen van de DIN-normen en VOB-voorwaarden Verdraagzaamheid niet mengbaar met andere producten
Verdunning voor het kwasten of rollen einzA
Kunstharzverdünnung voor het spuiten einzA Universal-Nitroverdünnung
Reiniging van de gereedschappen einzA Universal-Nitroverdünnung (airless) spuiten onverdund, geschikt voor zuiger- en membraanapparatuur Spuitopening: 0,28 mm of 0,011"; filter: 100 mesh.
Rendement ca. 10 m2 /l
Droogtijden (20°C, 65 -75 % rel. luchtv., 60 µm natte laag) stofdroog na ca. 45 min. - kleefvrij na ca. 2 uur. 
Bewerking Overschilderbaar
Let op !! Voor het overschilderen schuren. na ca. 2 - 3 uur met einzA Kunstharzlacken (bijv. einzA Seidenmatt-Buntlack of einzA Bunt Hochglanzlack) na 24 uur drogen met andere lakken (bijv. met einzA Flüssig-Kunststoff, einzA Zinkofan of einzA LawiDUR 2K-PU-Lakken) III. Systeemopbouw en toepassingstechniek De levensduur van schilderwerk is sterk afhankelijk van de zorgvuldige voorbehandeling van de ondergrond. De ondergrond moet schoon, droog, vet- en olievrij en vrij van andere verontreinigingen zijn. Systeemopbouw op zink, verzinkte ondergronden, licht metaal en non-ferrometaal Zinkondergronden en verzinkte ondergronden reinigen en ontvetten volgens de voorschriften op het BFS-blad nr. 5, d.w.z. met ammoniak onder toevoeging van afwasmiddel (Pril o.d.), of met geconfectioneerde reinigingsmiddelen; vervolgens opschuren met perlon- of nylonvlies (bijv. Scotch Brite) en zorgvuldig nawassen met schoon water. Licht- en non-ferrometalen zoals koper en messing, goed ontvetten en reinigen met een neutrale reiniger, zorgvuldig schuren en nawassen met schoon water. Systeemopbouw:
1. primerlaag met einzA All-Grund.
2. Tussen- en afwerklaag met einzA Kunstharzlacken.
Systeemopbouw op duroplastische kunststoffen en hard-PVC Duroplastische kunststoffen en hard-PVC reinigen en ontvetten met einzA Aktiv-Reiniger, vervolgens opschuren met perlon- of nylonvlies (bijv. Scotch Brite) en goed nawassen met schoon water. Systeemopbouw: 1. Hechtlaag met einzA All-Grund. 2. Tussen- en afwerklaag met einzA Kunstharzlacken. Systeemopbouw op ijzer en staal Vóór het aanbrengen van de primerlagen einzA All-Grund, ijzer en staal vakkundig ontroesten, zodat de te behandelen ondergrond vrij van walshuid en hamerslag, schoon, droog en vetvrij is. Direct na het ontroesten de eerste roestwerende laag opbrengen, zodat er een maximale hechting en roestwerende werking worden bereikt.
Systeemopbouw:
1. Corrosiewerende grondlaag met einzA All-Grund (buiten 2x).
2. Tussen- en eindlaag met einzA Kunstharzlacken. Instructie einzA All-Grund moet voor het overschilderen eerst worden geschuurd !
IV. Veiligheidsaanduidingen en Coderingen Giscode M-LW01 Vlampunt boven 21°C Gevarenklasse naar VbF vervalt Het product valt onder de wetgeving gevaarlijke stoffen. Alle noodzakelijke aanwijzingen zijn opgenomen in het REACHveiligheidsblad, volgens (EG) wetgeving nr. 1907/2006. Op ieder moment oproepbaar op www.einzA.com of aan te vragen via sdb@einzA.com. De coderingen op het etiket raadplegen en aanhouden! VOS-gehalte naar categorie II der VOS-richtlijn 2004/42/EG VOS-grenswaarde categorie II A (sub. i) Lb: max. 500 g/l naar fase II (2010) VOS-gehalte van einzA (mix) All-Grund: < 450 g/l.  

 

Winkelwagen

© 2014 - 2020 einzAverf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel